ΠΡΟΦΙΛ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΠΡΟΦΙΛ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΠΡΟΦΙΛ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΠΡΟΦΙΛ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η παρκετοποιία ΧΡΥΣΑΛΛΙΣ ασχολείται με την παραγωγή ξύλινων δαπέδων από το 1956. Είμαστε ανάμεσα στους ελάχιστους παραγωγούς παρκέτων που έχουν απομείνει στη χώρα μας και ίσως οι μοναδικοί στη βόρεια Ελλάδα. Η πολύτιμη εμπειρία μας, η άμεση σχέση μας με το ξύλο αλλά και η συνεχής προσπάθειά μας για εξέλιξη και εναρμόνιση με τις διεθνείς τάσεις στον τομέα μας, μας έχουν εδραιώσει στην ελληνική αγορά.       

Σε εμάς θα βρείτε το κατάλληλο ξύλινο δάπεδο για εσάς και το χώρο σας! Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια πληθώρα επιλογών από δάπεδα μασίφ ή ημιμασίφ, συνθετικά (laminate) ή βινυλικά, καθώς και ξύλινα δάπεδα ειδικά για εξωτερικούς χώρους (φυσικά DECK ή WPC).

Μαζί μπορούμε να καταλήξουμε στο ξύλινο δάπεδο που ταιριάζει στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο που θέλετε να «ντύσετε»!  

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

  • 1956 Η εταιρεία ιδρύεται με αντικείμενο την κοπή ξυλείας και την παραγωγή «φρίζας», δηλαδή την πρώτη ύλη παραγωγής παρκέτων στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.
  • 1962 Αγοράζονται μηχανήματα παραγωγής παρκέτων και η εταιρεία αρχίζει να παράγει και η ίδια ξύλινα δάπεδα.
  • 1970  Αγοράζονται νέα μηχανήματα και ξηραντήρια.
  • 2000  Η ΧΡΥΣΑΛΛΙΣ πιστοποιείται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο πιστοποίησης ISO.
  • 2001-2002 Η εταιρεία εκσυγχρονίζεται με την κατασκευή νέου εργοστασίου στην περιοχή της Ασσήρου και την αγορά καινούριων ξηραντηρίων. Αγοράζεται, επίσης, και ανοίγει τις πόρτες του εκθεσιακός χώρος στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
  • 2012-2014 Ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας φτάνει στο αποκορύφωμά του με την αγορά νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων παραγωγής και επεξεργασίας ξύλινων δαπέδων. Το προσωπικό εκπαιδεύεται από τους ειδικούς χειρισμού των μηχανημάτων.