ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Η  ΧΡΥΣΑΛΛΙΣ  έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργασίας με 250 εμπορικά καταστήματα ξύλινων δαπέδων σε όλη την Ελλάδα, τόσο στην ηπειρωτική χώρα όσο και στα νησιά μας.

Καλέστε μας τώρα όπου και αν βρίσκεστε για να σας παραπέμψουμε στον επαγγελματία συνεργάτη μας  που βρίσκεται κοντά σας! Εκεί θα δείτε τα προϊόντα μας και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ξύλινο δάπεδο που ταιριάζει σε εσάς και το χώρο σας!


ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Μέσα στο πέρασμα των χρόνων από τις ίδρυση της εταιρείας μας έως και σήμερα, έχουμε κατορθώσει να δημιουργήσουμε σταθερές σχέσεις συνεργασίας με σημαντικές και εξέχουσες τεχνικές – κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτεκτονικά γραφεία αλλά και ειδικούς εσωτερικής διακόσμησης

Τα δάπεδά μας τοποθετούνται από εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης που εξετάζουν με τη σειρά τους τον κάθε χώρο και δίνουν σημασία σε όλες εκείνες τις τεχνικές λεπτομέρειες που θα οδηγήσουν σε ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα που δεν θα επιφέρει προβλήματα στο μέλλον.

Η κοινή προσπάθεια και η συνεννόηση με όλους τους συνεργάτες μας έχουν έναν βασικό στόχο: την ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή με το ξύλινο δάπεδο που θα καλύψει τις μοναδικές απαιτήσεις του, τόσο από τεχνική όσο και από αισθητική άποψη!