ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ

ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ

ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ
ΙΒΑΝΟΦΕΙΟ
ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ2

ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ

Η ΧΡΥΣΑΛΛΙΣ έχει μεγάλη εμπειρία στα ξύλινα δάπεδα για γήπεδα μπάσκετ, έχοντας αναλάβει στο ενεργητικό της την παραγωγή παρκέτων για περισσότερα από 50 γήπεδα σε ολόκληρη τη χώρα (π.χ. γήπεδα Μίκρας, MED, Σταυρούπολης, Νεάπολης, Πολίχνης, Συκεών, Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη αλλά και στο Λαύριο, τη Ρόδο, τη Σύρο, τη Ραφήνα, την Άμφισσα, τη Λάρισα, την Πτολεμαΐδα, το Ηράκλειο και την Αθήνα). Χαρακτηριστικό μας έργο είναι το Ιβανόφειο γήπεδο στη Θεσσαλονίκη, ένα ιστορικό γήπεδο, καθώς ήταν το πρώτο στην Ελλάδα που κατασκευάστηκε με ειδικές προδιαγραφές από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι προδιαγραφές αυτές τηρούνται αυστηρά σε όλα μας τα έργα, ενώ εκτός από γήπεδα μπάσκετ μπορούν να εφαρμοστούν και σε γυμναστήρια ή αίθουσες χορού. Αναφέρονται στο είδος του ξύλου, την ποιότητα του, την αντοχή του, τις ειδικές διαστάσεις των παρκέτων αλλά και τον ειδικό συνδυασμό ψευδοπατωμάτων για τη σωστή υποδομή που θα εξασφαλίσει την απαιτούμενη ελαστικότητα. 

Τα ξύλινα δάπεδα είναι βασικό χαρακτηριστικό των γηπέδων μπάσκετ. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο κόσμος του μπάσκετ αλλά και ο τύπος αναφέρονται στα γήπεδα μπάσκετ ως  «τα παρκέ» και αυτό το είδος εμείς ειδικά το γνωρίζουμε πολύ καλά!